Инструкции за употреба Clean Forte

Clean Forte е професионален антипаразитен препарат, който може за кратко време да се отърве от всички видове паразити. Естествените компоненти, които изграждат Clean Forte, убиват всички видове бактерии, гъбички, паразити. Систематичната употреба на лекарството ще помогне да се предотврати развитието на паразитни и гъбични заболявания и да се излекуват съществуващи заболявания.

Показания за употреба на Clean Forte

Капките Clean Forte са създадени на базата на естествени съставки, те съдържат само лечебни растения. Инструментът може да се използва както за профилактика, така и за лечение на гъбични заболявания. Препоръчва се употребата на лекарството в следните случаи:

Използвайте Clean Forte при контакт с домашни любимци
  • диагностицирани гъбични и паразитни инфекции;
  • съмнение за появата на паразити;
  • нарушения в работата на стомашно-чревния тракт, слабост, безсъние, нарушен апетит, алергични реакции;
  • заплаха от инфекция, контакт с носители на болестта, включително домашни любимци;
  • ядене на месо и риба без термична обработка, както и немити зеленчуци и плодове;
  • като профилактика на паразитни, гъбични и бактериални заболявания.

Clean Forte Drops ще ви помогне да прочистите тялото си и да ви предпази от инфекция. Продуктът може да се използва от хора на всякаква възраст, естественият състав не предизвиква странични ефекти и алергични реакции.

Как да използвам Clean Forte

Капките Clean Forte трябва да се използват веднъж дневно на гладно. Отмерете 20 капки и разбъркайте в чаша с 200 ml вода. Пийте 30 минути преди закуска. Курсът на лечение е 21 дни. Като превантивна мярка се препоръчва да се използва лекарството 2 пъти годишно.

За повече информация относно употребата на продукта вижте листовката с инструкции, която е във всяка опаковка на лекарството. Съхранявайте в хладилник, не излагайте на пряка слънчева светлина. Не давайте продукта на деца под 3-годишна възраст.

Противопоказания и странични ефекти

Продуктът няма противопоказания, не се изисква консултация с лекар преди употреба на продукта. В случай на индивидуална непоносимост към отделни компоненти на лекарството, се препоръчва да бъдете внимателни и да наблюдавате реакцията на организма. Продуктът може да причини леки реакции на стомашно разстройство. След няколко приложения, като правило, тялото се адаптира и такива ефекти вече не настъпват.

Професионалният антипаразитен препарат Clean Forte се продава в България на официалния уебсайт. Можете да закупите лекарството днес с отстъпка. Ограничена оферта. Побързай!