Опит от употреба Clean Forte

"Отдавна мечтаех да посетя страните от Югоизточна Азия. Не просто да пътувам до Тайланд, но да живея в различни страни, пропивайки се с духа на друга култура, да опозная по-добре техните традиции, кухня, религия. Съпругът ми сподели мечтата ми. Ние сме усърдниработеха по работните си места, взеха билети в края на есента и отлетяха за два месеца на пътуване.

Попаднах в приказка

Алина и съпругът й ядат сурови морски дарове и се заразяват с паразити

Да кажа, че този свят ме е изумил, означава да не кажа нищо. Други хора, климат, природа, традиции, храна - всичко беше като на друга планета. През първите дни на пътуването получих толкова невероятни емоции, които не бях получавал у дома от шест месеца. Първото място, което пристигнахме, беше град Куала Лумпур, столицата на Малайзия. Разбира се, бях посещавал азиатски страни и преди, но тук всичко беше различно.

Бях изумен от азиатската кухня и отношението към храната. Струва ми се, че не съм виждал толкова храна, колкото тук, на нито един гастрономически фестивал и броят ястия с риба и морски дарове беше невъзможно да се преброи. За първи път виждам такива необичайни морски създания, които могат да се ядат и много от тях се ядат сурови.

Вкусни морски дарове заразени

По време на двете ми седмици там опитах всички морски пълзящи, десетки сортове суши, невероятни сортове риби и много неща, които дори не си спомних. Много от деликатесите бяха прясно уловени и изядени сурови, но нямах представа докъде може да доведе това.

Продължихме по маршрута си, но по пътя не се чувствах много добре. Слабост, замаяност, разстроени изпражнения и загуба на апетит ме проследиха няколко дни. Съпругът ми също започна да изпитва подобни прояви и разбрахме, че става дума за хранителна инфекция. Намерихме нашите сънародници да зимуват по тези места и се обърнахме към тях за помощ. Нямахме здравна застраховка, не знаехме и кое лекарство да купим. Приеха ни като роднини, попитаха ни за здравето и новите ни приятели уверено казаха, че това са глисти.

Казаха, че никога не ядат сурови морски дарове по улиците, купуват ги само за вкъщи, заливат ги с вряла вода преди ядене и след това ги ядат. За да се избегне замърсяване, местните жители консумират допълнително уасаби, джинджифил и подправки в големи количества, но за други култури такава храна е твърде пикантна и е просто невъзможно да се яде по навик.

Нашите нови приятели извадиха запас от лекарствата си и ни предложиха професионален препарат против паразити Clean Forte. Дадоха ни 2 опаковки, казаха ни как да използваме лекарството, за да се отървем от червеи възможно най-скоро. Момчетата добавиха, че винаги вземат това лекарство със себе си на пътувания и не забравяйте да го пиете тук за профилактика.

Алина се отърва от паразитите с Clean Forte и те продължиха пътуването си

Clean Forte Drops ми помогнаха да се чувствам добре след 4 дни

Започнахме да приемаме Clean Forte още същия ден. Два дни по-късно почувствах облекчение, както и съпругът ми. Имах разстроен стомах, но след един ден той изчезна. Мога да кажа, че на петия ден се чувствах леко и добре, апетитът и сънят ми се нормализираха.

Използвах продукта докрай, беше ми достатъчен само за три седмици. Съпругът ми също подобри здравето си и ние продължихме пътуването си. Ето такова необичайно преживяване с Clean Forte. Разменихме контакти с новите си приятели и им благодарихме, че ни помогнаха толкова много. Отсега нататък винаги ще имам бутилка капки Clean Forte в пътешествения си комплект и ще ям само сурова риба в добър ресторант и ще я поръсвам обилно. "

Алина, Тампере.