Отзиви за Clean Forte

 • Мария
  Хванах червеи, без да знам, както се оказа по-късно, от моето куче. За лечението избрах Clean Forte - разбирам билките и знам, че комплексът от растения, който те използват, може да убие всички паразити. Бях излекуван от болестта си за две седмици. Това е страхотно лекарство и напълно безопасно.
  Clean Forte
 • Йорданка
  Clean Forte е задължителен артикул в моята аптечка. Толкова пъти ми е помагал! Пия го за профилактика, получавам и това лекарство и стомахът ми работи по-добре. Опитвам се да ги запася предварително - когато видя, че има запас, взимам две опаковки. Ако имате късмет да закупите на половин цена, тогава можем да кажем, че втората е подарък. Добър продукт и цена.
  Clean Forte
 • Пенка
  Един ден след летния сезон усетих странен сърбеж в задните части. Беше невъзможно! В резултат се оказа, че имам глисти и че съм заразил цялото семейство! Веднага поръчах 5 бутилки Clean Forte - лекувахме се наведнъж. Всичко завърши добре, бързо победихме паразитите благодарение на капките Clean Forte. Сърбежът също изчезна.
  Clean Forte
 • Иванка
  Баба ми ме съветваше да използвам Clean Forte от време на време. Тя е страхотен познавач на традиционната медицина, бивш ботаник, казва, че тези капки съдържат всичко необходимо, за да поддържа тялото винаги чисто. Не знам дали съм имал паразити или не, но след прилагането на капките се чувствам много по-добре от преди.
  Clean Forte
 • Димитър
  Лесно е да се заразите с червеи, но може да бъде много трудно да се възстановите от тях. Колко опитах, преди да чуя за капки Clean Forte! Дори много скъпите лекарства не можеха да ме избавят напълно от паразити. Капките Clean Forte ми помогнаха да излекувам рядко паразитно заболяване за три седмици употреба. Благодаря ти много!
  Clean Forte
Потребителска оценка Clean Forte
4.8
22